Modele de mașini Dacia prezentate în showroom-ul Auto Cobălcescu


Dacă anul 2022 a venit pentru dumneavoastră cu inițiativa cumpărării unui nou autoturism, trebuie să știți că în showroom-urile Auto Cobălcescu veți putea găsi în orice moment modele de Dacia la prețuri foarte bune, cu un design nou și cu dotări de ultimă generație.

Prin urmare, vă invităm să vedeți toate modelele Dacia și să vă alegeți ceea ce vă place în funcție de posibilitățile financiare de care dispuneți. Totuși, dacă vă doriți ceva mai mult mai performant și cu un design mai spectaculos, puteți cere oricând o finanțare adaptată veniturilor dumneavoastră. Cu alte cuvinte, facem tot ceea ce ne stăm în putință pentru a găsi toate soluțiile de care aveți nevoie în ideea de a cumpăra un autoturism rezistent și cât mai durabil.

De ce să optezi pentru modele Dacia din showroom-ul Auto Cobălcescu? Showroom-ul nostru deține un portofoliu vast de mărci auto cunoscute pe piață, ce pun la dispoziția clienților interesați de un cinci brand-uri apreciate în domeniul auto, Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. 

În acest moment, Auto Cobălcescu se poziționează în topul dealerilor auto din București cu cifre foarte bune și experiențe la cel mai înalt nivel de performanță și de satisfacție. Dealerul multi-marcă a comercializat până în acest moment un număr de 40.000 unități auto noi și 4.000 auto rulate.

Prin urmare, ne recomandă câțiva ani de experiență și sute de clienți mulțumiți care s-au declarat satisfăcuți de procesul ușor prin care au trecut până la finalizarea actelor. Mai mult decât atât, rămânem aproape de dumneavoastră și după finalizarea acestei etape prin oferirea unor servicii de bază, care vă vor fi de mare folos atunci când veți avea nevoie de realizarea Inspecției Tehnice Periodice sau de mecanică.

Dacă veți opta pentru unul din modelele Dacia sau orice altă marcă din flota de mașini de la AutoCobălcescu,vă punem la dispoziție o serie de beneficii și avantaje, concepute special pentru dumneavoastră, în așa fel încât, experiența cu no să fie cât mai bună, iar mașina primită să îndeplinească exact nevoile pe care le aveți zi de zi. Astfel, la noi, puteți beneficia de servicii de mecanică,  cu  tot  ceea ce  include:  diagnoză,  revizie,  electrică,  geometrie etc.

Totodată, în situația producerii unui accident, veți putea beneficia de reparația caroseriei la cele

mai înalte standarde de calitate. În plus, oferim servicii personalizate în ceea ce privește

reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service

dedicate.

Prin urmare, vă așteptăm în orice moment în showroom-ul nostru, pentru a vedea cele mai interesante mașini, dar și o multitudine de modele de Dacia la prețuri care vă vor stârni interesul. Suntem aici pentru a vă susține pentru a face cea mai inspirată alegere!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *