Ce puteți vedea într-o călătorie excursii cu barca Delta Dunării?


Bine ați venit în Delta Dunării, locul unde puteți face parte la stilul de viață al localnicilor preț de o zi și vă puteți bucura de cea mai spectaculoasă rezervație naturală din Europa!

Aici vei găsi un loc realmente unic, fiind a treia cea mai bogată rezervație a biosferei din lume, unde poți vedea peste 7.000 de specii cunoscute de plante și animale.

Cauți să planifici câteva excursii cu barca în Delta Dunării? Vă invităm să descoperiți acest loc autentic, alături de priveliștile frumoase împreună cu noi, pentru că suntem ghidul local perfect pentru tine. Alăturați-vă nouă și pregătiți-vă să descoperiți magnifica Deltă a Dunării așa cum nu ați văzut-o niciodată!

Suntem ghidul tău local și cei care vă ajută să aveți parte de o experiență memorabilă în Delta Dunării. Cauți un tur special? Iată-ne, noi suntem cei care avem tot ceea ce trebuie pentru ca tu să te poți bucura de excursii cu barca în Delta Dunării minunate.

Locația este destinația perfectă pentru tot felul de activități și avem experiența necesară pentru a vă ajuta cu tot ceea ce înseamnă rezervare și bună organizare. Îți dorești o locație uimitoare pentru călătorii în Delta Dunării? Experții noștri vă vor duce în cele mai frumoase locuri din zonă și ne vom ocupa de fiecare detaliu, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai interesante obiective turistice și arii naturale din Deltă.

Ce trebuie să știți despre Delta Dunării pe scurt?

Zona este un muzeu al biodiversităţii, unde se pot vedea peste 1830 de specii de arbori şi plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluşte, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de păsări și 44 de specii de mamifere, dintre care multe sunt declarate specii unice și monumente ale naturii.

Delta Dunării se întinde pe o suprafață generoasă de pământ, 82% doar în România. Este atât de mare încât este cea mai mare rezervație ca teritoriu mlăștinos din Europa, cu o suprafață de 5.700 de kilometri pătrați. 

Chiar dacă geologii au fost de acord că Delta Dunării a început să se formeze cu multe mii de ani în urmă, peisajul este în continuă schimbare. Se estimează că aproximativ 67 de milioane de tone de aluviuni se îndreaptă spre deltă în fiecare an, ceea ce face ca acest paradis să crească ușor în fiecare an.

Există informații care afirmă că Delta s-ar întinde ca suprafață cu câte 40 de metri în fiecare an, ceea ce înseamnă mai multe locuri inedite care vor fi incluse în lista noastră de locații pe care turiștii care aleg excursii cu barca în Delta Dunării ar trebui să le vadă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *