Ce beneficii vă aduce fixarea unui implant dentar?


Alegerea implanturilor dentare este cea mai bună soluție dacă doriți să înlocuiți unul sau mai mulți dinți pe care i-ați pierdut. Dar ce sunt implanturile dentare și care sunt beneficiile acestora? Ei bine, mai multe detalii despre acest subiect, dar și despre cum puteți opta pentru un implant dentar în București vom afla în rândurile următoare.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar, fabricat in laborator, este format dintr-un șurub de titan, care permite introducerea acestuia direct în osul maxilarului. Șurubul va fi rădăcina artificială a viitorului dinte și poate servi drept suport pentru o coroană dentară sau pentru o proteză dentară.

Două tipuri de implanturi dentare sunt utilizate în general de chirurgii dentari: implantul endostal, care este cel mai frecvent utilizat, care se introduce direct în osul maxilar al pacientului, și implantul subperiostal, care este mai potrivit pentru un pacient care are un implant mai subțire.

Cine poate opta pentru un implant dentar în București?

Această tehnică este destinată pacienților care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți și care doresc să-i înlocuiască cu dinți artificiali solizi și durabili. Pierderea unui dinte poate apărea din diferite motive, dar în general se produce în urma unei netratării unei carii sau a unui incident nefericit.

Pacientul care dorește să beneficieze de un implant dentar trebuie să fie sănătos și trebuie să aibă gingii sănătoase.

În cadrul primului consult se efectuează o serie de examinări pentru a stabili dacă pacientul este pregătit total pentru procedura cu implant dentar în București, la Stoma Urgent.

De ce avem nevoie de implanturi dentare?

Purtarea unei proteze dentare poate provoca disconfort sau durere pacientului, obișnuindu-se foarte greu. Cu implanturile dentare, aceste dureri sunt eliminate, iar pacientul poate purta proteza dentara care sunt mult mai confortabile.

În plus, implanturile fac posibilă susținerea protezei, astfel încât nu mai există riscul ca acesta să cadă atunci când mănânci sau chiar când vorbești.

Implanturi dentare în București – Avantaje și beneficii pentru pacienți

Plasarea implanturilor dentare este acum o operație realizată pe scară largă în întreaga lume și poate da rezultate foarte satisfăcătoare.

Rata de succes a procedurii este mare și există relativ puține șanse ca să apară complicații după operație.

Printre avantajele plasării implanturilor dentare:

– Este una dintre cele mai bune soluții existente pentru înlocuirea unui dinte pierdut.

– Implantul dentar stabilizează eficient dintele artificial care va fi introdus în osul maxilar al pacientului.

– Aceasta este o soluție foarte durabilă, mai ales dacă pacientul respectă corect instrucțiunile care i-au fost date, precum și cele de igienă dentară, iar atunci implanturile pot rezista mulți ani.

– Datorită implanturilor dentare, vei beneficia de o înlocuire perfectă a dinților care lipsesc, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *