Iată câte poți vedea în Egipt anul acesta!


Egiptul are atât de multe locuri de văzut și de vizitat, astfel încât devine este destinația perfectă pentru a combina cultura, aventura și relaxarea. Cu 7 situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO și în Muzeul Egiptean de Antichități din Cairo, cu 120.000 de artefacte expuse, vizitatorii pot fi transpuși în lumea antică. Dacă Egiptul este o țară în care ți-ai dorit să ajungi de mult, iată că acum ai această șansă. Cu un avion charter către Egipt, poți să ajungi să vezi mai marile minunății ale lumii în doar câteva ore de zbor. Prinde acum ofertele de la Roju! 

Pentru cei care doresc să se relaxeze, există o serie de destinații de-a lungul Mării Roșii care mai de care mai interesante, cu o sumedenie de obiective turistice de văzut și de admirat. Astfel, acum ai posibilitatea de a ajunge cu un avion charter în Egipt și să te bucuri de tot ceea ce are de oferit acest tărâm binecuvântat de Dumnezeu. Cu atât de multe destinații fantastice, am reunit locurile noastre preferate de vizitat în Egipt pentru a vă ajuta să decideți unde va fi următoarea aventură.

Astfel, Abu Simbel este un site cu siguranță un loc pe care nu trebuie să îl ratați. Acest monument uluitor este accesibil odată ce ajungeți aici cu un avion charter către Egipt și este cel mai bine vizitat dimineața devreme. A fost construit de Ramses al II-lea în Nubia antică, unde a dorit să-și demonstreze puterea și natura divină. Patru statui colosale ale monarhului, înalte de 20 de metri, stau în perechi la intrare.

Al doilea oraș ca mărime din Egipt, Alexandria are o atmosferă mai mult mediteraneană decât cea specifică Orientului Mijlociu. Ambianța și moștenirea sa culturală o diferențiază de restul țării, deși se află de fapt la doar 225 km de Cairo. Așadar, este un al loc pe care trebuie să îl vedeți dacă veniți cu un avion charter în Egipt.

Alexandria a fost fondat de Alexandru cel Mare în 332 î.Hr. și a devenit capitala Egiptului greco-roman și un rival al Romei înainte de a cădea în declin în secolul al IV-lea d.Hr. În secolul al XIX-lea, pașa Mohammed Ali a reînviat averea Alexandriei, transformând orașul într-un port major, care îl leagă de râul Nil. Din această nouă prosperitate, Alexandria a devenit centrul expansiunii comerciale și maritime a Egiptului și a atras mii de europeni care s-au stabilit aici și au făcut un oraș prosper.

Nu îl ultimul rând, Aswan este un al oraș pe care merită să îl vedeți dacă veniți cu un avion charter în Egipt, fiind cel mai cel mai sudic oraș a regiunii, poarta către Africa și Abu Simbel. Datorită locației sale în apropierea graniței cu Sudanul și a unei rute comerciale antice între Egipt și Africa, orașul găzduiește o mare comunitate africană nubiană.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *